In 2011 zijn wij begonnen met onze koeriersactiviteiten. Onze werkzaamheden bestonden in eerste instantie uit het vervoeren en bezorgen van pakketten. In een later stadium hebben we het dienstenpakket uitgebreid naar spoedzendingen en gepersonaliseerde leveringen. We hebben met diverse opdrachtgevers een langdurige samenwerking. Met ons gemotiveerde team weten we altijd een resultaatgerichte oplossing voor u te vinden. Met al onze ervaring is uw transport in goede handen. Verder zijn we in bezit van de NIWO vergunning.

Wij kunnen nagenoeg alle soorten goederen voor u vervoeren, denk hierbij aan: poststukken, pakketten, drukwerk, witgoed en medische producten. Verder staan we staan open voor elke uitdaging binnen de logistieke sector. Ons bedrijf beschikt over verschillende vervoersmiddelen, van bakwagen,bussen voor de grotere transporten en voor de kleinere transporten kunt u onze Caddy en personenwagen inschakelen. Voor elk transport hebben we het juiste vervoer beschikbaar. De wagens zijn in uitstekende staat en divers, waardoor we flexibel inzetbaar zijn. De wagens zijn wit van kleur, zonder reclame, dichte laadruimtes en uitgerust met minimaal alarm klasse 3. We zien elke opdracht als een enorme uitdaging en zien dit terug met de langdurige samenwerking met toonaangevende bedrijven binnen de logistieke sector. We denken met u mee om tot een passende oplossing te komen.

U kunt bij compleet transport terecht verschillende transporten. Denk hierbij aan:
• Koeriersdiensten
• Verhuizingen
• Nationaal en Internationaal transport
• Postbus service
• Spoedzendingen
• Apotheek bezorgservice

We rijden voor de meest toonaangevend bedrijven binnen de logistieke sector . Al onze voertuigen hebben een all-risk verzekering, al onze voertuigen zijn geheel schadevrij en wit van kleur. We zijn in bezit van de NIWO vergunning. Hierdoor kunnen wij verschillende transporten vervoeren.